A Cafè Misteri us oferim productes de primera qualitat, cafès, tes, infusions i xocolata calenta exquisits que podràs acompanyar amb els nostres entrepans que fem amb productes de qualitat, la nostra croissanteria, galetes i pastissos tradicionals i/o personalitzats elaborats a la nostra cuina.
Coem el pa i les pastes cada matí al nostre forn i realitzem els entrepans i amanides cada dia amb productes que comprem diàriament al mercat.

 

A Cafè Misteri hem pensat en tots els nostres clients i per això tenim productes per a vegans, sense gluten, sense lactosa, sense sucre… No dubteu en consultar la nostra carta d’al·lèrgies i recordeu que ens podeu trucar, enviar un mail o dirigir-vos al nostre establiment.

 

Us oferim càterings per les vostres celebracions i/o reunions d’empresa, entrepans i canapès per a les celebracions més formals. Galetes, pastissets i cupcakes per a les celebracions més dolces i gaudir dels millors moments amb la millor companyia, tanmateix també personalitzem pastissos al vostre gust per a aniversaris i casaments. Per a qualsevol dubte o elaboració de comanda no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

Diàriament també podeu demanar per emportat els vostres esmorzars i berenars, per a poder gaudir dels nostres productes allà on vulgueu.

A Cafè Misteri ens agrada veure-us feliços i per això us oferim un lloc on poder evadir-vos del dia a dia amb un bon cafè i un bon mos. La part de la cafeteria disposa de Wi-Fi i endolls.

 

Al nostre establiment també us oferim un espai per dur a terme cursos que vulgueu fer, demostracions, reunions, estudi amb el vostre grup de treball, celebracions d’aniversari… Aquesta sala està preparada per acollir un màxim de 10 persones, disposa d’una bona il·luminació amb parets blanques per a poder projectar, endolls i connexió a Internet per Wi-Fi.

 

Per reservar la sala posseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cafè Misteri som dues amigues amb molta il·lusió i tenim moltes ganes de transmetre-la als nostres clients, volem contagiar-vos la nostra felicitat fent que gaudiu dels nostres productes que treballem cada dia al nostre local i que passeu una estona inoblidable jugant a la nostra “Room Escape“.

 

Estem al vostre servei per a fer que la vostra estança sigui el més agradable possible, per això agraïm en tot moment que ens comuniqueu el que us ha semblat per tal de millorar dia rere dia, pots ajudar-nos responent aquesta enquesta o bé escrivint a la nostra pàgina de TripAdvisor. N’estarem molt agraïdes i ens ajudarà a millorar.