A Cafè Misteri us oferim productes de primera qualitat, cafès, tes, infusions i xocolata calenta exquisits que podràs acompanyar amb els nostres entrepans que fem amb productes de qualitat, la nostra croissanteria, galetes i pastissos tradicionals i/o personalitzats elaborats a la nostra cuina.
Coem el pa i les pastes cada matí al nostre forn i realitzem els entrepans i amanides cada dia amb productes que comprem diàriament al mercat.

Us oferim càterings per les vostres celebracions i/o reunions d’empresa, entrepans i canapès per a les celebracions més formals. Galetes, pastissets i cupcakes per a les celebracions més dolces i gaudir dels millors moments amb la millor companyia, tanmateix també personalitzem pastissos al vostre gust per a aniversaris i casaments. Per a qualsevol dubte o elaboració de comanda no dubteu en contactar amb nosaltres.

A Cafè Misteri ens agrada veure-us feliços i per això us oferim un lloc on poder evadir-vos del dia a dia amb un bon cafè i un bon mos. La part de la cafeteria disposa de Wi-Fi i endolls.

Cafè Misteri som dues amigues amb molta il·lusió i tenim moltes ganes de transmetre-la als nostres clients, volem contagiar-vos la nostra felicitat fent que gaudiu dels nostres productes que treballem cada dia al nostre local i que passeu una estona inoblidable jugant a la nostra “Room Escape“.