Cafè Misteri és el primer joc d’escapar en viu de la ciutat de Terrassa, el que se‘n diu una “Escape Room”, es tracta d’un joc d’equip, heu de formar un equip amb ganes de passar una bona estona.

Un cop entreu a l’habitació haureu d’aconseguir sortir-ne amb el vostre enginy. Cada element pot ser una prova, un enigma, una nova pista que us durà a la sortida, per això cal fer pinya i formar un bon equip amb els vostres amics, familiars o companys de feina per poder assolir el repte del joc.

Es tracta d’un joc d’entreteniment totalment innovador amb diversió assegurada.

  • El Misteri del Teatre (PRÒXIMAMENT): Heu estat seleccionats per participar a la nostra obra de teatre. Teniu 60 minuts per preparar-vos per sortir a escena, potser heu de resoldre algun misteri, qui sap?

Si teniu dubtes consulteu el nostre apartat de preguntes freqüents.

Aquest joc NO es pot assolir sol, cal crear un bon equip i al mateix temps que t’assegurem diversió, podem assegurar que es una bona tècnica per aprendre a fer pinya, una bona comunicació, el recolzament dels uns als altres i la lluita per assolir tots junts el repte són els elements que ajudaran a escapar de l’habitació, per aquesta raó ho recomanem tant a amics, familiars i empreses. Compta amb nosaltres com a Team Bulding!

Hi ha cops que ens costa molt pensar un regal original per a aquelles persones a les que ja li hem regalat de tot. La nostra “Room Escape” és el regal que estàs buscant, un regal original que aquella persona podrà gaudir amb el seu grup d’amics o familiars el dia i l’hora que ell vulgui. Tan sols cal que us poseu en contacte amb nosaltres i de ben segur que serà el regal més original i divertit que hagis fet mai!

Quant dura el joc?

El joc dura 60 minuts als que cal sumar-li alguns minuts abans d’entrar per a explicar-vos el funcionament i normes del joc i uns minuts desprès per comentar la jugada, es prega puntualitat ja que desprès del vostre torn hi haurà un altre grup i cal preparar la sala pel següent equip.

Quant costa jugar-hi?

El preu per un grup de 2 a 3 persones és de 30€ i per un grup de 4 a 5 persones és de 60€.

Que passa si arribem tard?

Als 15 minuts de l’hora de la reserva, el cronòmetre es posarà en marxa i tindreu menys temps per assolir el joc, ja que desprès de vosaltres hi haurà un altre grup, per aquesta raó cal ser puntuals.

No presentar-se o arribar extremadament tard comportarà la pèrdua del dret a participar al joc, així com la pèrdua dels diners de la reserva.

Podem jugar un grup de més de 6 persones?

L’espai i el joc estan pensats per a un màxim de 5 persones, si sou més haureu de fer dos grups, podeu reservar dues sessions consecutives i competir a veure quin grup acaba en menys temps!

Qui pot participar al Joc?

Aquest joc està pensat per persones majors de 18 anys, tot i que hi poden participar menors a partir de 14 anys acompanyats d’almenys un adult.

Hi ha alguna limitació al Joc?

La nostra “Room Escape” no és gens perillosa, no és claustrofòbica, i pot participar qualsevol persona. No s’ha de fer servir la força física, tant sols s’ha de jugar en equip i fer servir l’enginy. Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat auditiva.

Si ens quedem encallats al Joc, que podem fer?

Estareu observats en tot moment a través de càmeres situades dins l’habitació, rebreu l’ajuda que necessiteu quan la demaneu a través del Game Màster.

Si necessito sortir durant el Joc?

Dins de l’espai destinat al joc, hi ha un “botó del pànic” que al pressionar-ho obre la porta, la persona que ho utilitzi donarà per finalitzat el joc i ja no podrà continuar jugant, el que farà que perdi tot dret.

Com puc cancel·lar una reserva?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@cafemisteri.com o truca’ns al 931648284 per fer la cancel·lació.

  • Amb 4 dies d’antelació a la data reservada us tornem els diners.
  • Amb 2 o 3 dies (48h-72h) d’antelació a la data reservada, no podrem retornar els diners, però podreu triar un altre dia i hora.
  • Si cancel·leu el dia abans o el mateix dia, no us podrem ni retornar els diners ni oferir-vos un altre dia, donat que no tenim temps d’oferir a un altre client la vostre sessió, si us trobeu en aquesta situació podeu cedir la vostre reserva a un grup d’amics que si que puguin aprofitar aquell dia i hora.

No aconseguir sortir del joc en 60 minuts és una possibilitat dins del joc, pel que no es retornaran els diners.

Vull regalar a un altre persona una sessió al vostre Joc, com ho faig?

Contacta amb nosaltres al mail info@cafemisteri.com, vine al nostre local o truca’ns al 931648284 i t’informarem de com ho pots fer. Segur que serà el regal més original i divertit que hagis fet mai!